05-08-2015

Dag 18 (3 Aug) Busch Gardens, of toch maar niet

Vanochtend ging het wekkertje vroeg, was een kort en slecht nachtje.
We hebben nieuwe buren gekregen en die hadden alle buitenverlichting aangelaten, dus ook bij ons slaapkamerraam. Beetje jammer.

Anyway, we werden weer eens wakker met een flinke regenbui. Daan is gaan kijken hoe het weer deze dag zal zijn en dat beloofde niet veel goeds. Het zou maar een uurtje droog zijn vanmiddag en daarna in de avond pas weer een uurtje ( in Tampa). We hebben maar besloten om morgen naar Busch Gardens te gaan want dan is er maar 20% kans op regen, hopen we dan maar.

Wat gaan we nu dan doen? Goeie vraag..
Eerst maar even aan het ontbijt en wat wassen wegdraaien.
Daarna hebben we even met het thuisfront gebeld want ons nichtje Jade is vandaag jarig. 4 jaar is ze geworden!
We hebben zeker 3 kwartier aan de telefoon gezeten (beeldbellen) want de hele familie zat natuurlijk daar op haar verjaardag. Leuk om iedereen even te horen en te zien.
Ook nog even gevraagd wat ze voor haar verjaardag wilde hebben, we wisten al dat ze Shopkins leuk vond maar nu kwam ook Lala Loopsy naar voren.
Daar gaan we straks maar even voor kijken.

Rond de middag zijn we richting de Florida Mall gegaan want daar zit een grote Toys 'r Us winkel.
Ik moet zeggen ze hebben veel, maar hetgeen wat we zochten daar hadden ze niet veel keus mee. Toch hebben we uiteindelijk wat voor Jade kunnen vinden :-)
Daarna wisten we eigenlijk niet zo goed wat we moesten doen, het is trouwens ook gewoon droog heh al een tijdje, niet altijd de weersberichten online geloven ;-)
Het is ook onzettend druk hier op de weg, staat gewoon helemaal vast.
Na wat overleg en wat kijken op internet ( voor de deur bij de Mac voor de gratis Wifi haha) hebben we besloten om wat vroeger te gaan eten zodat de kinderen dit keer op tijd naar bed konden gaan.


We gaan op weg naar de 192 om bij Logans Roadhouse te gaan eten, dit is ons 2 jaar geleden echt prima bevallen.
We kwamen daar rond een uur of 17.15uur aan dus toch wel een mooie tijd om te gaan eten. Het was gelukkig ook nog niet zo druk rond dit tijdstip ,en konden gelijk aanschuiven.

We hadden een hele aardige serveerster Jill en gaf ons de tijd om op ons gemak de kaart te bekijken.
Damian nam Grilled chicken met fries en Jayden Beef strips met fries.
Daan ging voor de baby ribs met fries, dubbele portie. Je mag hier namelijk 2 sides kiezen maar Daan lust niet veel dus dan maar extra fries.
Ik zelf nam de Onion Brewski Sirloin met een ceasar salad en fries. Vooraf hadden we nog nachos genomen, maar altijd zijn mijn ogen weer groter als de maag want dit kregen we natuurlijk nooit op. We kregen wel korting op de nachos omdat het Happy Hour was.






Het eten was weer heerlijk, en wat we al van te voren wisten, we kregen het niet op. We kregen netjes wat bakjes en een tasje zodat we het mee konden nemen.
Daan kreeg gelijk al last van zn maag en moesten dus naar huis ASAP! Onderweg nog bij een tankstation gestopt en vlug weer door naar huis.. echt nagenieten van het eten zit er voor hem niet echt bij. Toch maar weer eens een bezoekje brengen bij de huisarts.



Thuisgekomen was het bij Daan redelijk gezakt en zijn de kinderen wezen douchen en lekker naar bed gegaan 19.45uur lagen ze er in, mooie tijd.
Alleen Damian en Jayden dachten daar dus anders over en waren dus flink aan het klieren.
Dit duurde ongeveer een uurtje en toen hadden ze het wel opgegeven.

Wij zijn nog even lekker een paar serietjes gaan kijken en maken het zelf ook niet te laat want morgen dus weer een poging Busch Gardens.

Morgen hopelijk een dag met wat meer spanning ;-)

3 opmerkingen:

  1. Lekker hoor zo'n dagje rustig aan doen en een bezoek aan de Florida Mall. Bush Gardens is voor mij 1 van de leukste parken ! Veel plezier !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer toch steeds die regen, maar jullie hebben je toch lekker vermaakt, hoop wel , dat het nou morgen goed weer Is om naar BG te gaan. Vervelend zeg voor Daan, dat hij steeds last van zijn buik heeft! Probeer toch lekker te genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Shoppen is altijd leuk.
    En bij logans roadhouse zijn wij ook nog nooit geweest.
    Kunnen we dus gerust ook een keer heen.
    Nou hoop voor morgen droog weer en veel plezier in BG

    BeantwoordenVerwijderen