07-08-2015

Dag 21 (6 Aug) Laatste dag in de villa

Vandaag lekker uitgeslapen, heerlijk..Damian en Jayden werken hier ook aan mee dus hier moeten we natuurlijk volop gebruik van maken.

Nadat iedereen wakker is geworden is het tijd voor ontbijt. Behalve voor Jayden wat die eet niet.
We moesten nog even zijn oor doen maar dit keer ging het ook niet van harte, zo zielig voor mn ventje. Hopelijk is het gauw over.

Damian was inmiddels al met oma in het zwembad gedoken en Jayden wilde  natuurlijk ook heel graag maar dat kon niet. Toch is Damian daar ook een schat in want die maakt dan een soort spel dat Jayden met zn voeten in het water en met wat gespetter afgeleid wordt en het zo ook naar zijn zin heeft.

We hebben ook nog even met het thuisfront gebeld en de halve familie was bij mijn schoonouders. We hebben even lekker bijgekletst en ze kunnen niet wachten om ons weer te zien over een paar dagen.

Daarna zijn we ons gaan omkleden en met Jayden op pad gegaan voor schoenen. We zijn hiervoor naar Lake Buena Vista gereden want daar zit ook een Famous Shoes Store waar we leuke schoenen hadden gezien. Degene die we wilde vond Jayden niet lekker zitten maar zagen zoveel andere leuke schoenen dat ik op een gegeven moment toch een keuze moest maken. Het werden stoere maar toch ook nette K Swiss schoenen. Jayden vond ze ook wel stoer.
Daarna nog even bij de Walmart aan de overkant voor Cars schoenen gaan kijken en hier hadden ze ze gelukkig wel in zijn maat, ook nog wat nette schoentjes gekocht en dan is het wel genoeg voor ze.
Voor mezelf nog even wat Make up ingeslagen dat is en blijft hier toch altijd goedkoper.
En dan is ons lijstje klaar voor vandaag..

Terug naar het huisje was Damian al uit het zwembad en waren mn ouders zo goed als klaar om hun laatste dingen te gaan doen en kopen.
Hun hadden nog gratis kaartjes voor de Orlando Eye, Sealife en Madam Tussauds op de International Drive.

Wij hadden zelf ook nog kaartjes voor een Magic Dinner show bij Wonderworks, hier moesten we half 6 zijn dus rond 5 uur zijn we vertrokken richting de International Drive.
Dit liep niet helemaal soepel, er stond een mega rij en maar 1 persoon die mensen hielp.
De show zou om 6 uur starten maar om kwart over 6 stonden we nog in de rij.
mensen liepen boos weg of mensen gingen niet eens moeite doen om in de rij te staan.
Toen we eindelijk aan de beurt waren mochten we naar binnen maar we waren al aan de late kant. Mensen zaten al te eten, hadden dus blijkbaar al foto's gemaakt die ze kwamen brengen. Niet echt netjes allemaal.
We kregen ondertussen ook het eten maar het drinken die we gelijk bij binnenkomst hadden besteld, duurde zowat 45 minuten voordat we dat kregen.

We hadden hier nog wat foto's gemaakt maar Daan zijn camera doet het erg slecht, hapert veel en maakt slechte foto's. Hier zijn dus alle foto's mislukt :-(
De show was wel grappig, Damian en Jayden hebben ook zitten lachen maar het duurde toch allemaal wat lang voor Jayden. Terwijl we toch rond half 8 alweer buiten stonden :-)


Hierna zijn we richting de villa gereden want we moesten ook alle koffers nog inpakken. Op de terugweg toch nog wat foto's kunnen maken van de mooie lucht. Die was zo apart een soort van wazige lucht over de wolken. Een heel mooi gezicht.





Bij de Mac nog even een dipped cone wezen halen en lekker naar huis.



De kinderen zijn wezen douchen en hebben we daarna op bed gelegd zodat we op ons gemak de koffers konden gaan doen. Het is altijd weer een heel gedoe maar tis ons weer gelukt en dit keer geen overgewicht ..we hebben nog plek over. Dit is ons nog nooit overkomen! Haha, ligt aan de slechte koers ;-)

Voor nu gaan we lekker slapen en is het morgen vroeg dag.
We moeten om 10 uur uit de villa zijn maar willen toch rond 8 uur al vertrekken omdat we naar Ft Lauderdale moeten rijden, dit is zo'n 3,5 uur. Maar we willen hier naar het strand.

Hopelijk morgen een goeie internet verbinding in het hotel dan kan ik nog een blog schrijven! 

4 opmerkingen:

  1. Jammer van het eten, slechte zaak! Veel succes met inpakken en goede reis naar Fort Lauderdale en dan is de vakantie al weer bijna voorbij, gaat veel te snel he! Geniet nog maar met volle teugen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Slechte organisatie van zo'n Dinner show! Hoeveel schoenen koop jij wel niet voor de jongens, haha? Hopelijk past alles in de koffers! Veel plezier vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker genieten van jullie laatste tijd daar, jeetje wat is dat snel gegaan.
    Ik hoop dat het al wat beter gaat met Jayden zijn oortjes.
    Liefs xxxxx Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waanzinnige verhalen weer ,dit is toch wel mijn droomvakantie in spé.
    Ben benieuwd naar de verhalen die jullie nog te vertellen hebben bij thuiskomst.

    Gr tom

    BeantwoordenVerwijderen