03-08-2015

Dag 17 (2 Aug) Shoppuhh

Vanochtend werden we toch wel wat laat wakker 10.15uur, maar ook vanochtend hoorden we de regen weer flink tegen de ramen aantikken..
Oh en we waren er nog achter gekomen dat de Outlet gisteren gewoon tot een uurtje of 21.00/22.00 open waren.. Gewoon op de site zelf van de malls :-)

De kinderen baalde als een stekker want ook weer konden ze niet even het zwembad induiken voordat we zouden gaan winkelen.
Ze geven eigenlijk heel deze week bewolking en/of regen op, dus hopelijk komt er nog wel een zwemdaagje voor ze.

We hebben eerst lekker ontbeten en even besproken wat mn ouders gingen doen, die wisten nog precies wat ze gingen doen, wel winkels maar wisten nog niet welke. Sowieso moesten ze nog even naar de Walmart. We hadden al afgesproken dat als ze ook naar de Premium gingen ze maar even moesten texten.

Op weg naar de Premium Outlet Int. Drive, weer eerst filerijden alvorens we er zijn. (Daan is not amused at all) en aangekomen,wat we al verwachten natuurlijk met dit weer, het is mega druk.
Na een aantal rondjes te hebben gereden, is Daan maar gewoon buiten de Outlet gaan parkeren. Het maakte qua afstand helemaal niks uit.

De kinderen waren zo enthousiast over een dagje winkelen...Not , maar voor hun doen hebben ze hun eigen redelijk gedragen.
Eerst maar naar GAP ,altijd leuk winkelen hier. We slagen hier altijd en nu dus weer. We komen hier met 2 tassen uit. Daan had 2 hele leuke vesten gekocht die kosten eerst $60 en nu stond er $5.97 op maar we hadden nog een kortingsbon en kregen we ze mee voor ..Echt Waar $1.61!! Kijk dat is leuk winkelen, hier word ik nu vrolijk van :-)

Op naar de volgende winkels.. we waren trouwens nog even bij Tommy Hilfiger wezen kijken, Daan had een aantal dingen gezien maar wilde eerst even verder kijken. Hij is goed geslaagd bij GAP dus voor hem hoefde we hier niet meer naar terug. Voor Jayden had ik bij TH Kids nog een leuke zwembroek gekocht voor volgend jaar, hij was nu nog net iets te groot, maar vond em te leuk om te laten liggen.

Even tijd om te gaan zitten en wat te drinken, Jayden zat heel de tijd al te 'zeuren' om popcorn want dat had hij gezien toen we hier net aankwamen. Dus daar moesten we tussendoor ook maar even naar gaan zoeken.

Voor ons zijn we zelf niet meer geslaagd, maar we zijn tevreden met wat we hebben, ik ben trouwens toch altijd meer met de kinderen bezig als voor mezelf. Vind dat gewoon veel leuker om te doen.
Bij het winkeltje Shoestrings hebben we nog een Puma shirtje voor Damian gekocht en Paul Frank (zeg ik dit goed?) pakje voor Jayden gekocht. Hier ging 75% vanaf dus ook hier leuke prijzen.
Naast deze winkels heb je kinderwinkels zoals Osh Kosh, Carter's en Children's Place. Normaal koop ik me altijd helemaal gek bij Osh Kosh maar bij Lake Buena Vista vond ik hem nu gewoon te prijzig en veel dezelfde kleding als 2 jaar geleden dus hier waren we zo weer uit.
Bij Children's Place konden we wel weer heel goed slagen, zo goed dat Daan zei dat het nu wel genoeg was haha. Ook hier waren er weer flinke kortingen van 40 en 50% en ik had nog een bon van 20% . Me is happy.

We zijn ook nog even alle schoenenwinkels afgegaan, maar Daan kon niet slagen. Jayden wilde schoenen met lichtjes. Dit was allemaal nog een heel gedoe. Want we hadden eindelijk schoenen voor Damian en Jayden bij Famous, alleen bij de kassa zeiden ze dat er van Damian zn schoenen 2 verschillende maten inzaten. Damian vond de ene al wat strakker zitten. Iemand heeft dus 2 verschillende maten gekocht. We zeiden dat we nog wel even verder zouden kijken en lieten die van Jayden ook maar even achter de toonbank liggen. Die hadden we dus gewoon gelijk mee moeten nemen want we konden die schoenen nergens meer vinden in zijn maat.

Bij de mall waren we nu wel klaar en onderweg naar de auto kwamen we dan eindelijk een popcorn stand tegen. Jayden blij want hij had een hele grote bak popcorn.
Het was nu trouwens wel droog, bewolkt maar droog. Tussendoor had het hier ook nog flink geregend zeg ( we hadden gelukkig een paraplu bij voor de open stukken van de mall)
We wilden nog even richting de 192 rijden voor een schoenenwinkel toen we op de Int Drive weer een Famous winkel zagen waar we de schoenen wilde kopen.
Hier hadden ze dus wel de schoenen van Damian ( zitten wieltjes onder) maar niet de Cars schoenen met lichtjes. Ze hadden wel Spiderman maar hij wilde Cars en toen weer Spiderman en uiteindelijk Cars pfff.
Voor hem maar verder kijken.

Bij de 192 aangekomen zijn we eerst wat gaan eten bij de Panda Express, we hadden toch echt honger van al dat shoppen. Altijd weer heerlijk eten hier.
We zaten dichtbij Rack Room Shoes maar toen we voor de winkel stonden riep er al een vrouw dat hij al dicht was. Helaas.. dan was er voor nu nog 1 optie en dat is de Walmart. We zijn maar even doorgereden naar onze oude vertrouwde Walmart en daar hadden ze Cars en Spiderman schoenen met lichtjes. Cars niet in zijn maat en Spiderman wel. Hier was het weer een hele discussie met een mannetje van 3 ( bijna 4 ) dat hij beter Spiderman kan nemen want die is er en Cars niet. Gelukkig we zijn er uit, hij neemt ze. Waren hier trouwens ook nog eens $20 goedkoper.
Kunnen we altijd nog even hier bij de Walmart kijken of ze de Cars nog hebben.



En nu is het toch echt tijd om naar de villa te gaan want het is bedtijd voor de kinderen. We waren zelf toch ook wel toe aan wat rust.
Mn ouders waren nog op pad toen we thuiskwamen dus we hebben zelf nog even een serietje gekeken. Mn ouders kwamen niet veel later binnen en de kinderen kwamen ook weer hun bed uit, wilde natuurlijk hun nieuwe schoenen laten zien. En zijn ook wel een beetje hyper voor morgen. Want dan gaan we naar Busch Gardens in Tampa.
Ze liggen nu inmiddels al even op bed hoor ( het is 0.45uur )
Maar ik moest toch echt even mn blogs gaan schrijven...en ik ben weer helemaal bij.



Morgen dus Busch Gardens, hopelijk met wat zon!
Tot morgen

6 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke shopdag en dan zo goedkoop slagen, geweldig! Gelukkig ook nog schoenen met lichtjes gevonden, leuk hoor! Pandaexpress vinden wij ook heerlijk, vooral de orangechicken. Mmmm
    Veel plezier morgen in BG!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In verband met onze eigen terugreis en slecht internet laatste dagen nu helemaal bijgelezen, lekker hoor en nog heel veel plezier in Florida!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo te zien zijn jullie aardig geslaagd met shoppen en ook de schoenen met lichtjes, super.
    Ik hoop dat het zonnetje schijnt als jullie morgen naar Busch Gardens gaan.
    Veel plezier xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo goed geslaagd!!
    En heel herkenbaar alles voor de kids..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk dat geshop daar! Zou er wat voor geven om ook maar even 1 dagje in de malls rond te lopen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker geslaagd, shoppen in Florida vind ik gek genoeg ook leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen