07-08-2015

Dag 20 (5 Aug) Een gesplitste familiedag

Wat ik gisteren al vertelde is dat Jayden al een paar dagen last heeft van een loopoor en nu toch ook flink last er van heeft.
Dit betekende dat we gisteren al besloten hadden om niet met Jayden naar een waterpark te gaan.

Mijn ouders zijn met Daan en Damian naar het park Aquatica vertrokken en ik bleef met Jayden in de villa zodat we later even naar de dokter konden gaan.
Ik ben eerst nog even mijn blogs gaan bijwerken en samen ,of liever gezegd alleen gaan ontbijten.

Rond het middaguur zijn we richting de 192 gaan rijden waar bij Walgreens even naar de dokter zijn gegaan. Helaas, wat ik al dacht, ze had net een paar minuten lunchpauze voor een uur. Maar ze stond er nog en vertelde dat ze een uur lunchpauze had.
Ik nog even bij de apotheek gevraagd of er nog 1 in de buurt was maar het enige was een centra care, maar die vragen (weten we uit ervaring) het driedubbele van wat ze hier vragen.
Dus maar via de computer een afspraak gemaakt, ik kon pas 14.55uur en het was net 13 uur. De dokter liep langs en zei dat als ik hier om 1400uur zou zijn en het niet druk zou zijn dat ze me tussendoor wel even zou helpen.

In de tussentijd ben ik maar even met Jayden naar de Burger King gaan lopen want hier hadden ze een hele speelruimte waar hij even kon spelen.
Om 14.00uur zaten we weer netjes bij de Walgreens te wachten maar er zaten er inmiddels nog meer mensen te wachten.
Ze kwam aan en ze riep ons gelijk naar binnen, en vertelde de andere patienten dat hun even geduld moesten hebben. Wat een service!

Wat we al dachten hij heeft een ooronsteking, het oor is van binnen helemaal opgezwollen en hij heeft een lichte koorts. Antibiotica kuurtje meegekregen en pijnstillers om voor de vlucht in te nemen want er is een grote kans dat hij last zou gaan krijgen. Hij mocht ook absoluut niet meer zwemmen en zelfs met douchen moet hij een kapje op want er mag gewoon niet nog meer water bijkomen. Hij mag alleen met zn voeten in het water dobberen
Jayden is hier natuurlijk niet blij mee en ik probeerde hem nog op te vrolijken om bij de Walmart nog even lichtjes schoenen van Cars te kopen, maar hij wilde naar het huisje toe.

In het huisje hebben we nog even aan de kant van het zwembad gezeten en daarna wilde hij een filmpje kijken met popcorn :-)
Dit heeft hij nog geen uur volgehouden en is in slaap gevallen, tussendoor nog zijn oordruppels gegeven maar dit ging uiteraard niet gemakkelijk. En dit moet 4x per dag!

Rond een uur of half 7 kwam de rest van de familie weer binnenlopen en die hebben een lekker daagje gehad. Het bleek wel een stuk drukker als vorige week. Maar Damian heeft weer genoten van alle glijbanen. Hij is zelfs een glijbaan afgeweest genaamd Dolphin's Plunge waar je op een gegeven moment door een doorzichtige buis onder water gaat en met geluk zwart/witte dolfijnen kan zien. Dit lukt je natuurlijk nooit want je gaat met een flinke vaart door die glijbaan heen :-)
Daan is niet zo'n verteller, dus we doen dit gedeelte maar met wat plaatjes :-)Het zijn er niet heel veel want ze hebben merendeels in de rij gestaan voor de glijbanen.

                                     






Het is etenstijd en Daan zei dat we het maar gewoon makkelijk en dichtbij moesten houden dus we hebben maar bij de Burger King gegeten hier aan de overkant. Jayden heeft weer niet veel gegeten, maar ken dit wel begrijpen. Je heb nou eenmaal geen trek als je niet in orde bent.

Het enige waar Jayden nu wel zin in had, waren Cars schoenen kopen. En laat nu de Walmart op 1 minuut afstand van de BK zitten. Dus maar even wezen kijken. Helaas weer niet zijn maat, maar wel andere leuke schoenen. En voor Damian hadden ze hier wel hele stoere schoenen met lichtjes dus ook voor hem weer een paar schoenen.
We hebben Jayden beloofd om morgen met hem samen voor Cars schoenen te gaan kijken.

Nu lekker naar het huisje terug en de kinderen mochten nog even een film kijken, morgen kunnen ze lekker uitslapen want we gaan niet veel meer doen.
Morgen is onze laatste dag in de villa, dus het is even de laatste dingetjes kopen en de koffers inpakken.
We hebben nog even een paar afleveringen van een serie gekeken en daarna ging het licht uit.

Bedankt voor alle beterschapwensen op Facebook!

6 opmerkingen:

  1. Wat vervelend voor die kleine man, ik hoop dat jullie de cars schoenen nog kunnen vinden. Hopelijk gaan de druppels snel hun werk doen! Veel plezier verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk helpen de druppels snel want vliegen met die klachten is niet fijn (wellicht kun je proberen of er voor de vlucht iets geregeld kan worden, meer ruimte? ook nog een tip van jaren geleden toen Ronald dat ook een keer had en we moesten vliegen, twee plastic bekertjes op elkaar gestapeld met daar tussen in wat watten, als Jayden dit tegen zijn oren houdt zal hij minder druk ervaren (tijdens opstijgen en landen) Nog een fijne laatste dag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat zielig voor je manneke, ziek zijn op vakantie is echt niet leuk! Beterschap en nog veel plezier in Ft Lauderdale !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach gossie dat kleine mannetje, ik hoop dat hij er niet zo`n last van heeft tijdens het vliegen.
    Volgens mij hebben jullie koffers vol met schoenen voor de kids hihihi.
    Veel plezier in Fort Lauderdale.
    Liefs xxx Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oo wat een pech oorontsteking op de vacantie,en zeg maar eens tegen zon klein prulletje dat ie niet mag zwemmen.
    Schijnt eindelijk de zon!!!!!!!
    Heel veel sterkte en op naar fort lauderdale

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ook onze zoon kreeg een oorontsteking tijdens de vakantie gelukkig werkte de medicijnen snel ik hoop bij jullie ook en dat hij niet te veel last heeft in het vliegtuig

    BeantwoordenVerwijderen