28-07-2015

Dag 11 (27 Juli) Een heeeele lange rit!

Tja het bericht zegt het al, we did it! Een hele rit vanaf Memphis TN naar Clermont FL.. en schrik niet in totaal 14 uur over gedaan. En we zijn super trots op Damian en Jayden want die hebben zich TOP gedragen heel de rit, beter als een rit van 3 uur haha!

Enfijn let's start at the beginning ;-)

De wekker zou om 6.00uur afgaan...juist ZOU , dat deed hij dus niet want Daan zijn telefoon was uitgevallen zodat we om 7.20uur wakker schrokken! Dit kunnen we dus niet gebruiken met zo'n lange rit voor de boeg. Ook hadden we het risico dat onze auto weggesleept zou worden want we hadden maar betaald tot 7 uur. Daan is dus als een speer naar beneden gerend maar gelukkig was er nog niks aan de hand, wel nog even vlug 5 dollar erin gegooid. En maar goed ook want toen we beneden aankwamen was er al een man druk bezig om alle auto's op te schrijven.

Op weg zijn we weer door Mississippi heen gereden en daarna door Alabama.
Bij Alabama zagen we een Walmart en daar gelijk brood,fruit, donuts, wraps en drinken meegenomen hadden we voorlopig weer even genoeg. Gelijk maar even getankt en weer door.

 
 

We wilden toch nog even naar het huis van Martin Luther King gaan kijken en dat scheelde maar 12 minuten omrijden dus na 5 uurtjes kwamen we aan het bij huis van MLK, even gefilmd en wat fotootjes gemaakt en vlug weer op weg met nu als adres High Grove Resort Florida. Nog 730km te gaan!





Ik heb nu het stuur even overgenomen zodat Daan zijn rust kon pakken, de kinderen gingen ook even slapen. Helaas was dit een rit binnendoor, geen interstate te zien, was wel even balen maar gelukkig mochten we hier toch 60/65 mph rijden. Ik had een route uitgeprint thuis en die gaf op een gegeven moment een Interstate aan, maar ik reed op de CoPilot.. die gaf dus anders aan. En had ik nu maar naar mn ouderwetse route op papier gekeken want we bleven maar binnendoor rijden. Het was de bedoeling om na Alabama, Florida in te gaan rijden, maar met de Pilot kwamen we Georgia weer binnen.
Uiteindelijk was het qua tijd een paar minuten verschil.



Tussendoor hebben we mannen nog even Fastfood gegeten en ik een broodje Turkey and Cheese...en moesten we ook weer een keer tanken.
Eindelijk kwamen we rond een uur of half 7 eindelijk Florida binnen, maar goed we moesten nog steeds 4 uur rijden. Ik ben nog een klein stukje doorgegaan en Daan heeft de laatste 3 uur nog gepakt en in die laatste paar uur moesten we toch nog een keer tanken. Gewoon 2,5 tank weggereden!





Iets voor half 11 kwamen we dan eindelijk bij de villa aan, kids waren nog steeds erg wakker en zijn zelfs het zwembad nog ingesprongen want oh wat hadden ze de pool gemist.

Wij zijn gelijk de spullen op gaan ruimen en een 1e wasje gaan draaien. Daarna nog even met zn allen gekletst en wat filmpjes laten zien van onze reis.
Rond middernacht ging toch het lichtje wel uit en zijn we vlug naar ons 'eigen' bedje vertrokken.
Oh en tijdens het tandenpoetsen voelde ik wat op mn been lopen...Ahhhh een kakkerlak, vaderlief is hem nog maar even gaan vangen :-) ...en nu lekker slapen Zzz...tot morgen!

10 opmerkingen:

  1. Aaahhh een kakkerlak op je been IEKS......gadver!! Ik zou de rest van je verhaal nog vergeten ook hahahaha. Wat een monsterrit maar het is gelukt. Top van de kids maar ook van mullie natuurlijk. En nu verder geneiet van de pool en misschien een dagje rust.....toch?
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh bah, die kakkerlak haha! Lange rit zeg! Maar jullie zijn gelukkig nu lekker in Florida, enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk zo'n monsterrit. Heb je lekker veel kunnen zien ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een eind reizen zeg, pfff, maar de kinderen hebben zich toch goed vermaakt en af en toe lekker geslapen. Jullie hebben wel heel wat km afgelegd in die paar dagen zeg, echt kilometervreters! Nu zeker ff mak aan en lekker relaxen met je ouders. Daar is het tenslotte vakantie voor, maar jullie hebben wel een hoop gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tjonge wat een afstand. Maar nu lekker in Florida genieten. Jullie kunnen terugkijken op een mooie roadtrp.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo wat een afstand!!
    Inderdaad knap van de jongens.
    Maar jullie hebben wel een mooie trip gehad.
    Lijkt wel een vacantie in je vacantie:)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Allemachtig wat een rit, nu Florida, hoe lekker zeg !!
    Heel veel fun!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Petje af voor jullie allemaal, nu hier verder genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een rit hebben jullie achter de rug zeg.
    Petje af voor de kinderen. Nu lekker genieten van Florida.
    Ik vraag mij wel af wat jullie extra betalen voor het inleveren van de auto in een andere staat.
    Ik heb wel eens begrepen dat dit een behoorlijk bedrag kan zijn.
    Veel plezier in Florida.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, we hebben de auto ook opgehaald in Florida dus er komen gelukkig geen extra kosten bij. Ik heb dit ook gehoord dat de kosten flink kunnen oplopen als je de auto in een andere staat inlever. Groetjes Natalie

      Verwijderen